Lenard Weber nieuwe Hoofdtrainer Achilles

 

5 februari 2018

Lenard Weber is vanaf komend seizoen de nieuwe Hoofdtrainer van Achilles Reek. De 33-jarige inwoner van Rosmalen was de afgelopen 3 jaar actief als trainer / coach binnen de jeugdafdeling en het 1e en 2e elftal van v.v. DSC Kerkdriel. In het dagelijks leven is Lenard docent lichamelijke opvoeding bij praktijkschool de Rijzert in ‘s-Hertogenbosch.

Lenard is blij met de nieuwe uitdaging en op haar beurt is ook Achilles te spreken over de nieuwe Hoofdtrainer. De club verwacht in de persoon van Lenard Weber een Hoofdtrainer gevonden te hebben die past binnen het profiel en ambitie van zowel de selectie als de gehele vereniging.

 

Lenard is een jonge trainer / coach, maar wel iemand met al heel wat jaren ervaring. Na zijn actieve voetbalcarrière – die al vroeg stopte – is hij binnen de regio Den Bosch gestart met het trainersvak. Daarna ging hij aan de slag als regiocoach bij de KNVB. Vanaf 2011 is Lenard Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw bij v.v. DSC Kerkdriel. Daarnaast was hij de afgelopen drie jaar actief als (interim) trainer / coach binnen de jeugdafdeling en het 1e en 2e elftal van v.v. DSC Kerkdriel.