Vrienden van Achilles

Wie zijn de Achilles-vrienden?

Wij zijn een vereniging die ontstaan is in 1987 uit de reünie van het 75-jarig jubileum van Achilles. Onze mensen zijn leden en oud-leden die minimaal 35 jaar zijn.

 

Wat doen we?

Wij organiseren 1x per jaar een reünie / ontmoetingsdag en verzorgen 2x per jaar een nieuwsbrief met daarin het wel en wee van Achilles en de Achilles-vrienden.

 

Hoe ziet zo’n dag er uit?

Voor de meeste van ons is het dan al weer een jaar geleden dat we elkaar gezien en gesproken hebben. Dus er wordt veel gepraat. Verder is het middagprogramma vaak iets sportiefs of we gaan iets bezichtigen een oud klooster, een museum in de regio of iets dergelijks. De avond beginnen we met gezamenlijk lekker eten en later vermaken we ons met b.v. (oud Hollandse) spelen of quizzen en natuurlijk nog steeds bijkletsen. Meerdere malen hebben we ons laten vermaken door o.a. Brabantse artiesten.

 

Wat kost dat?

Op de ontmoetingsdag vragen we een kleine eigen bijdrage, deze i.v.m. het diner. Ook de partners zijn uiteraard op deze dag van harte welkom. Wij zijn in Brabant dus die eten ook allemaal mee!

 

info-en-contact 

Mgr. Suijsstraat 35, 5375 AE  Reek

Postadres: Aalbersestraat 40, 5344 SV  Oss

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06-15592708

Actueel weerbericht

 

booked.net

Websponsoren

Reek