Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. Ondanks het feit dat rksv Achilles Reek uiterst nauwkeurig is bij het samenstellen en onderhouden van deze website kan rksv Achilles Reek niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten. Gebruik van de website waarbij andere bezoekers gehinderd worden of waarbij het functioneren van de website in gevaar komt of de geboden informatie is niet toegestaan.

 

Links derden

rksv Achilles Reek kan op de Achilles Reek-website links plaatsen naar andere websites op het internet. rksv Achilles Reek heeft geen enkele controlemogelijkheid over zulke websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het gebruik van zulke externe websites, op welke wijze dan ook. De inhoud van die websites behoort niet tot de inhoud van de Achilles Reek-website. De links en vooral de zoekresultaten worden hoofdzakelijk geproduceerd door geautomatiseerde methoden en kunnen door hun grote aantal op geen enkele manier worden gecontroleerd door de webbeheerders van de Achilles Reek-website. Als zich op de Achilles Reek-website een link bevindt, waarop door derden inhoud wordt getoond en/of verspreid die in strijd is met de wet, dan zal Achilles Reek - na ontvangst van een beargumenteerde klacht daarover - de link naar een dergelijke website verwijderen.

 

Privacy

rksv Achilles Reek respecteert de privacy van haar leden. De informatie verkregen via de webregistratie dient beveiligingsdoeleinden. De informatie wordt in geen geval doorgegeven aan derden.

 

Copyright

Geen enkel tekstdocument of nieuwsartikel mag zonder toestemming van rksv Achilles Reek gekopieerd worden. Alleen de auteur of webmaster is gemachtigd om de artikelen te verspreiden.

Eveneens vallen alle foto’s en plaatjes onder het copyright. Alle foto’s zijn gemaakt en eigendom van rksv Achilles Reek. Zonder toestemming mag geen enkele foto gekopieerd worden.

 

Klachten en informatie

Als je een klacht of bezwaar hebt in verband met het gebruik van de Achilles Reek-website, dien je deze aan rksv Achilles Reek kenbaar te maken, door middel van een email te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. rksv Achilles Reek spant zich er voor in de klacht zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk is af te handelen.

Actueel weerbericht

 

booked.net

Inloggen

Reek