MO15 weer kampioen


Afgelopen zaterdag is MO15 opnieuw kampioen geworden. Nadat ze het kampioenschap al behaald hadden in de najaarscompetitie is het de meiden ook gelukt om het kampioenschap in de voorjaarscompetitie binnen te slepen. Om kampioen te worden, moest in Beesd gewonnen worden van de gelijknamige voetbalvereniging. Hoewel de meiden er hard voor hebben moeten werken, werd al snel duidelijk dat ze de wedstrijd gingen winnen. Uiteindelijk werd Beesd met 2 - 5 verslagen. 


Het was voor dit team al de zevende keer dat ze een kampioenschap konden vieren. En daarbij kon "de platte kar" natuurlijk niet ontbreken om het dorp te laten weten dat ze weer kampioen zijn. Voor MO15 zit het seizoen er nog niet op.

 

Op zaterdag 1 juni spelen ze de bekerfinale tegen Heerjansdam. Deze wedstrijd begint om 10.30 uur en wordt gespeeld in Veen. Vorig jaar lukt het hen net niet op de bekerfinale te winnen. Met penalty's werd toen verloren. Het zou mooi zijn als ze dit keer wel de dubbel in de wacht slepen.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles-vrienden

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
07 juni
@AchillesVeen Hartelijk gefeliciteerd met jullie 75 jarig bestaan!
AchillesReek
29 mei
BEKERFINALES JEUGD ZUID1 – vv Achilles Veen 10:30 Heerjansdam MO15-1–Achilles Reek MO15-1 https://t.co/3n1GBydjUV
AchillesReek
26 mei
@HapseBoys 1 hartelijk gefeliciteerd met het kampioenschap!
AchillesReek
26 mei
RT @JulianaMill: Laatste wedstrijd van het seizoen wordt door #julianamill gelijkgespeeld tegen @AchillesReek . https://t.co/wQ06e3OxPw
AchillesReek
26 mei
Eindstand Achilles-Reek - Juliana Mill 3-3 #achjul
AchillesReek
26 mei
Slecht uitverdedigen Juliana en wederom scoort Bas Linders 3-3 #achjul
Reek