Achilles Reek en hoofdtrainer Lenard Weber gaan het 4e seizoen in met elkaar

16 februari 2021

Achilles heeft met haar hoofdtrainer  Lenard Weber een akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract met 1 jaar. Zodoende blijft hij ook volgend seizoen verbonden aan de selectie van Achilles Reek.

 

Weber: 'Ik wilden graag nog een seizoen door binnen deze mooie dorpsclub en dit gevoel was gelukkig wederzijds. Ik ben erg blij dat we wederom overstemming hebben bereikt over de verlenging van onze samenwerking. Want we zijn nog lang niet klaar met de weg die we zijn ingeslagen.

 

Willems en Van den Broek namens het bestuur: Wij als bestuur zijn heel tevreden over de aanpak en het enthousiasme van Lenard. Voetbalactiviteiten in het kader van het seizoen 2020 2021 hebben tot nu in beperkte mate plaats gevonden. Het bestuur heeft er desondanks alle vertrouwen in dat ze Lenard zijn aanpak en enthousiasme, het resterende, maar zeker het komende volledige seizoen terug zullen zien.

Een grote trainingsopkomst begin dit seizoen, zijn creatieve trainingsstof, zijn creatieve trainingsopbouw, en zijn positieve bijdrage aan trainingen voor de jeugd tijdens deze lockdown worden door ons zeer gewaardeerd en maken het tot een bijna vanzelfsprekendheid om met Lenard als hoofdtrainer door te gaan.

 

' Weber is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij Achilles Reek. Daarnaast hebben teammanagers Wes Kroot/Luuk Nelissen en assistent scheidsrechter Marco Vissers aangegeven er ook een jaar aan vast te plekken.

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles-vrienden

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
12 juli
4e klassen H - 2021-2022 nu compleet https://t.co/nAyVh9a1F4
AchillesReek
25 juni
Geen EK, mooi even tijd om op Tour de France te richten. Alle renners staan klaar in ons Tourspel. Doe eenvoudig on… https://t.co/dMqlWWMNVl
AchillesReek
22 juni
Even break in EK, dan even tijd voor volgende evenement. Doe met een eigen team mee aan de Tour de France in ons to… https://t.co/6xi8oUztp7
AchillesReek
21 juni
Achilles Reek Tourspel | Neem met eigen team deel aan de Tour de France https://t.co/M72GJeD3si
AchillesReek
31 mei
R.K.S.V. Achilles Reek - Voetbalvereniging r.k.s.v. Achilles Reek zoekt voor het seizoen 2021-2022 een enthousiaste… https://t.co/y00BFuui0d
AchillesReek
01 mei
@hbvbeers Proficiat, maar wat beschouwen jullie als regio?
Reek