Achilles Reek en hoofdtrainer Lenard Weber gaan het 4e seizoen in met elkaar

16 februari 2021

Achilles heeft met haar hoofdtrainer  Lenard Weber een akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract met 1 jaar. Zodoende blijft hij ook volgend seizoen verbonden aan de selectie van Achilles Reek.

 

Weber: 'Ik wilden graag nog een seizoen door binnen deze mooie dorpsclub en dit gevoel was gelukkig wederzijds. Ik ben erg blij dat we wederom overstemming hebben bereikt over de verlenging van onze samenwerking. Want we zijn nog lang niet klaar met de weg die we zijn ingeslagen.

 

Willems en Van den Broek namens het bestuur: Wij als bestuur zijn heel tevreden over de aanpak en het enthousiasme van Lenard. Voetbalactiviteiten in het kader van het seizoen 2020 2021 hebben tot nu in beperkte mate plaats gevonden. Het bestuur heeft er desondanks alle vertrouwen in dat ze Lenard zijn aanpak en enthousiasme, het resterende, maar zeker het komende volledige seizoen terug zullen zien.

Een grote trainingsopkomst begin dit seizoen, zijn creatieve trainingsstof, zijn creatieve trainingsopbouw, en zijn positieve bijdrage aan trainingen voor de jeugd tijdens deze lockdown worden door ons zeer gewaardeerd en maken het tot een bijna vanzelfsprekendheid om met Lenard als hoofdtrainer door te gaan.

 

' Weber is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij Achilles Reek. Daarnaast hebben teammanagers Wes Kroot/Luuk Nelissen en assistent scheidsrechter Marco Vissers aangegeven er ook een jaar aan vast te plekken.

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Hanenberg tegelhandel

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
16u geleden
Na de lastige wedstrijd tegen Fc de Rakt, speelt Achilles 1 zondag zijn volgende wedstrijd op kunstgras uit bij SIO… https://t.co/F8LFcMrha1
AchillesReek
21 okt
88e min 3-1 door Rob vd Wijst met een kopbal #rakach
AchillesReek
21 okt
85e min 3-0 uit een penalty na een counter #rakach
AchillesReek
21 okt
Ongelukkig balverlies op het middenveld leid tot de 2-0 #rakach
AchillesReek
21 okt
Na 20 min. Spelen komt Fc de Rakt op voorsprong 1-0 #rakach
AchillesReek
19 okt
LET OP, DE WEDSTRIJD WORDT GESPEELD OP HET TERREIN VAN DE RAKT IN UDEN! https://t.co/xIk7k1yZXG
Reek