Winterwandeltocht van Achilles Reek

Traditionele tocht tweede kerstdag weer terug

De winterwandeltocht van Achilles Reek is een traditie die nauwelijks weg is te denken sinds het begin van deze eeuw. Het is de ideale gelegenheid om op tweede kerstdag een frisse neus te halen; even lekker naar buiten. Vorig jaar lieten de omstandigheden dit helaas niet toe. Voor 2021 heeft de organisatie er alles aan gedaan om dit op een verantwoorde wijze weer aan te bieden. Wel kiest Achilles voor een bescheiden editie en doet men een beroep op ieders gezond verstand. In tegenstelling tot eerdere jaren zal er voor de komende editie daarom alleen een bescheiden versie van ongeveer zeven kilometer lang worden aangeboden. 

 

De tocht voert door de prachtige natuur in Reek waaronder de Koperhoeve en het bosrijke gebied rondom de Mineursberg. De start en finish van de route is het clubhuis van Achilles Reek aan de Mgr. Suijsstraat 35.

 

Warme traktaties
Achilles zorgt voor en na de tocht goed voor de deelnemers in een sfeervol Winters buitendecor. Zo kan er in de kantine als doorstroom locatie warme chocomel, koffie/thee, glühwein, Schrobbelèr of Erwtensoep worden afgehaald. Deelname aan de winterwandeltocht kost 2,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meelopen. Starten kan tussen 9 en 11 uur, zodat er 's middags nog tijd overblijft voor andere leuke dingen.

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
15 mei
Mathijs vd Steen trekt de stand weer gelijk 2-2 #achses
AchillesReek
15 mei
SES scoort weer met het hoofd uit een stilstaande situatie 1-2 #achses
AchillesReek
15 mei
65e min komt SES terug 1-1 #achses
AchillesReek
15 mei
10 minuten na rust komt Achilles op voorsprong na een goede voorzet van Roy, kopt Mathijs de bal binnen. 1-0 #achses
AchillesReek
12 mei
Punt was verdiend geweest. Volop strijd. Helaas 1-0 gebleven
Reek