Vacatures

Voetbalvereniging r.k.s.v. Achilles Reek zoekt voor het seizoen 2021-2022 een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach voor het eerste elftal

28 mei 2021

Voetbalvereniging r.k.s.v. Achilles Reek zoekt voor het seizoen 2021-2022 een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach voor het eerste elftal. r.k.s.v. Achilles Reek is een gezellige dorpsvereniging met ongeveer 300 leden. Wij zijn trots op onze grote groep vrijwilligers en hechten veel waarde aan een cultuur van samenwerking met elkaar en waardering voor elkaar op alle niveaus. Het eerste elftal is actief in de 4e  klasse van het zondagvoetbal en het tweede elftal in de reserve 5e klasse.

Lees meer...

Gezocht, vrijwilligerscoördinator clubhuis m/v.

31 juli 2018

Het clubhuis van Achilles wordt gerund door een team van enthousiaste vrijwilligers die van achter de bar en vanuit de keuken de bezoekers in het clubhuis voorzien van een hapje en een drankje.

 

Achilles is met spoed op zoek naar een vrijwilligerscoördinator clubhuis m/v.

 

Taakomschrijving vrijwilligerscoördinator clubhuis

Lees meer...

Gezocht, Verzorger 1e elftal (m/v)

5 juli 2018

Achilles zoekt een enthousiaste verzorger die het 1e elftal kan begeleiden bij de wedstrijden op zondag

 

Functie-eisen: EHBSO* (eerste hulp bij sportongevallen)

 

*Geen EHBSO certificaat? geen probleem want de club wil graag in jou investeren. Tijdsinvestering van de cursus EHBSO bedraagt 3 avonden van circa 2,5 uur.

Lees meer...

Gezocht, vrijwilligers (m/v) voor clubhuis

5 juli 2018

Het clubhuis van Achilles wordt gerund door een team van enthousiaste vrijwilligers die van achter de bar en vanuit de keuken de bezoekers in het clubhuis voorzien van een hapje en een drankje. Het team is dringend op zoek naar nieuwe teamleden die door hun inzet als vrijwilliger een bijdragen willen leveren aan  de gezelligheid en het optimaal functioneren van het clubhuis.

 

Bij interesse en/of vragen kan contact worden opgenomen met Susan Hendriks via 06-49323747 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetbalvereniging Achilles Reek is op zoek naar een of meerdere enthousiaste club-assistent-scheidsrechter(s) voor haar 1e elftal

12 juli 2017

Wil je namens Achilles, als onderdeel van het arbitrale trio, een bijdrage leveren aan een leuke en goede wedstrijd van het 1e eltal? Dan is club-assistent-scheidsrechter (voorheen grensrechter) uitermate geschikt voor jou.

Lees meer...

Actueel weerbericht

 

booked.net

Reek