Vacatures

Voetbalvereniging r.k.s.v. Achilles Reek zoekt voor het seizoen 2022-2023 een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach voor het eerste elftal

26 november 2021

Kort voor aanvang van het huidige voetbalseizoen heeft de vereniging afscheid moeten nemen van de hoofdtrainer. Het vertrek van de hoofdtrainer is, mede op basis van een grote inbreng vanuit spelersgroep, opgevangen door eigen mensen binnen onze vereniging. Het tweede elftal is een ‘zelfsturend’ team geworden waarbij enkele spelers in onderling overleg de training en een deel van de begeleiding van het team voor hun rekening nemen. Het bovenstaande getuigt van een grote betrokkenheid en van een sterk collectief.

Lees meer...

Gezocht, vrijwilligerscoördinator clubhuis m/v.

31 juli 2018

Het clubhuis van Achilles wordt gerund door een team van enthousiaste vrijwilligers die van achter de bar en vanuit de keuken de bezoekers in het clubhuis voorzien van een hapje en een drankje.

 

Achilles is met spoed op zoek naar een vrijwilligerscoördinator clubhuis m/v.

 

Taakomschrijving vrijwilligerscoördinator clubhuis

Lees meer...

Gezocht, Verzorger 1e elftal (m/v)

5 juli 2018

Achilles zoekt een enthousiaste verzorger die het 1e elftal kan begeleiden bij de wedstrijden op zondag

 

Functie-eisen: EHBSO* (eerste hulp bij sportongevallen)

 

*Geen EHBSO certificaat? geen probleem want de club wil graag in jou investeren. Tijdsinvestering van de cursus EHBSO bedraagt 3 avonden van circa 2,5 uur.

Lees meer...

Gezocht, vrijwilligers (m/v) voor clubhuis

5 juli 2018

Het clubhuis van Achilles wordt gerund door een team van enthousiaste vrijwilligers die van achter de bar en vanuit de keuken de bezoekers in het clubhuis voorzien van een hapje en een drankje. Het team is dringend op zoek naar nieuwe teamleden die door hun inzet als vrijwilliger een bijdragen willen leveren aan  de gezelligheid en het optimaal functioneren van het clubhuis.

 

Bij interesse en/of vragen kan contact worden opgenomen met Susan Hendriks via 06-49323747 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetbalvereniging Achilles Reek is op zoek naar een of meerdere enthousiaste club-assistent-scheidsrechter(s) voor haar 1e elftal

12 juli 2017

Wil je namens Achilles, als onderdeel van het arbitrale trio, een bijdrage leveren aan een leuke en goede wedstrijd van het 1e eltal? Dan is club-assistent-scheidsrechter (voorheen grensrechter) uitermate geschikt voor jou.

Lees meer...

Actueel weerbericht

 

booked.net

Reek