Herhaalde oproep, penningmeester gezocht

26 augustus 2018

De huidige penningmeester van Achilles, heeft enkele maanden geleden aangegeven te stoppen met het penningmeesterschap. Hij kan vanwege de drukte op zijn werk het penningmeesterschap niet meer invullen zoals hij dat zou willen.

 

Sinds Achilles weet dat haar penningmeester gaat stoppen, zijn zij op zoek naar een nieuwe penningmeester. Vele namen zijn daarbij reeds genoemd. Ook zijn er al enkele mensen benaderd echter zij hebben helaas aangegeven het niet te willen doen. Het mag duidelijk zijn dat een penningmeester van groot belang is om een vereniging financieel gezond te houden. Zonder inzicht in de financiële positie van Achilles is het lastig (financiële) keuzes te maken en lopen we een risico dat we meer uitgeven dan dat er binnen komt.

 

Bij deze vragen wij uw hulp bij de zoektocht naar een nieuwe penningmeester. Kent u iemand die mogelijk geïnteresseerd is om de nieuwe penningmeester te worden van Achilles of bent u dat zelf, laat het ons weten. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meldt het aan een van de bestuursleden. Binding met Achilles is daarbij niet vereist. Belangrijker is dat de nieuwe penningmeester beschikt over voldoende kennis, vaardigheden en tijd die nodig zijn om deze functie goed in te vullen

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
08 dec
JO-15 Nieuwe winterkampioen bij Achilles Reek! https://t.co/s5QxAomhiE
AchillesReek
07 dec
R.K.S.V. Achilles Reek - Kennisquiz Achilles https://t.co/621huwy1LY
AchillesReek
06 dec
Zondag 9 dec. Achilles-Reek 1 - ⁦@hbvbeers⁩ 1, let op aanvangstijd is 14.00uur! https://t.co/0SIlPeZi1C
AchillesReek
02 dec
Nieuwe datum voor Achilles-Reek 1 - ⁦@VV_Gassel⁩ 1 https://t.co/QL4427OPU2