Steun Achilles en andere Reekse clubs in de Rabobank Clubkas Campagne

6 september 2018

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mogen alle leden van Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging / stichting.

Binnenkort ontvangt alle leden van Rabobank Oss Bernheze een stemkaart in de brievenbus. Hier staat een persoonlijke stemcode op waarmee men online zijn stem kan uitbrengen op de deelnemende clubs. Dit kan tijdens de stemperiode van 11 september tot en met 24 september.

Kijk op www.clubkascampagne.nl/ossbernheze voor meer informatie.

 

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Oss Bernheze draagt verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij € 300.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Hiermee kan Rabobank Oss Bernheze de clubs helpen hun doelen te bereiken.

 

Leden van Achilles die lid zijn van Rabobank Oss Bernheze, breng uw stem uit

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen.

Van dinsdag 11 september tot en met maandag 24 september 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde vereniging mag worden uitgebracht.

 

Let op: voorheen mochten leden ook minder dan vijf stemmen uitbrengen. Maar dit jaar is dat een must. Een andere wijziging ten opzichte van vorig jaar is dat leden hun stemmen verplicht over vijf verschillende stichtingen en verenigingen moeten verdelen. Twee stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging is dus niet meer mogelijk 

 

Het totale beschikbare bedrag wordt gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen en zo wordt de waarde van één stem bepaald. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage is die ze ontvangen uit de Rabobank Clubkas Campagne.

 

Tijdens de finale avond van de Rabobank Clubkas Campagne krijgen de clubs te horen hoeveel geld ze ontvangen. De ledenraad van onze bank heeft besloten dat de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne ook aanwezig moeten zijn tijdens de finale avond om daadwerkelijk hun bijdrage te ontvangen.

 

Leden van Achilles die lid zijn van Rabobank Oss Bernheze , laat uw stem niet verloren gaan en steun Achilles en andere clubs in Reek!

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Hanenberg tegelhandel

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
11u geleden
RT @Kliksport1: Veel ontmoetingen in de vierde klasse H staan dit weekend in 't teken van aanhaken of afhaken. Koploper SES gaat op bezoek…
AchillesReek
18 okt
Zondag 21 oktober thuiswedstrijd tegen medekoploper Hapse Boys, Achilles-Reek 1 - @HapseBoys 1 #achhap https://t.co/xDRE5SeAbL
AchillesReek
14 okt
Eindstand Juliana Mill 1 - Achilles-Reek 1-3 #julach
AchillesReek
14 okt
88e min. Scoort Noah van Deijne de 1-3 na een goede counter #julach
AchillesReek
14 okt
Kwartier voor tijd krijgt Mill een penalty 1-2 #julach
AchillesReek
14 okt
Achilles komt goed uit de kleedkamer na een goede actie van Noah, scoort Romano uit de voorzet 0-2 #julach