Overlijden Gerard Kouwenberg

18 oktober 2018

Afgelopen maandag bereikte ons het bericht van het overlijden van Gerard Kouwenberg. Gerard is bijna 60 jaar lid geweest van onze vereniging. Nadat hij gestopt was als speler, heeft hij als trainer en leider verschillende jeugd- en seniorenteams begeleidt. Daarnaast was hij scheidsrechter bij wedstrijden van het damesteam, de seniorenteams en jeugdteams.

Op zaterdag en zondag was hij veel te vinden op ons sportpark om, als supporter en toeschouwer, te kijken naar wedstrijden van de jeugd en de senioren. Gerard was een trouw supporter van ons eerste elftal. Hij sloeg vrijwel geen wedstrijd van hen over. De laatste jaren zorgde hij er voor dat de mollen geen kans kregen om onze velden te vernielen en begeleidde hij de pupil van de week en zijn of haar ouders bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. In Gerard verliest Achilles een echte clubman. Op de voor hem karakteristieke wijze gaf hij zijn mening over het reilen en zeilen binnen onze vereniging. Gerard was daarbij duidelijk, altijd eerlijk en recht voor zijn raap. Het afgelopen jaar hebben wij Gerard, vanwege zijn ziekte en de gevolgen van de operatie, al moeten missen en dat zullen we blijven doen. Wij wensen Fransien, Gerco en Hanneke, Debby en Mark en de kleinkinderen sterkte bij het verlies van hun man, (schoon)vader en opa.

 

Rouwkaart Gerard Kouwenberg

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
17 jan
Zondag 20 januari start het vervolg van de competitie weer met Achilles-Reek 1 - ⁦@rksvfestilent⁩ 1 https://t.co/2cldFPV4jo
AchillesReek
14 jan
R.K.S.V. Achilles Reek - kick-off Tennis Fit & Walking Football https://t.co/9ryWoNA9im
AchillesReek
08 jan
RT @reekNL: Nieuwe sporten voor zestigplussers in Reek: Walking Football en Tennis Fit #reek https://t.co/pgSzihbzj1
AchillesReek
06 jan
R.K.S.V. Achilles Reek - Uitslag trekking nieuwjaarsloterij Achilles https://t.co/7vuEVlPLK1