Tonnie Hendriks veertig jaar poetsvrouw bij Achilles

5 november 2018

Al veertig jaar houdt Tonnie Hendriks het clubhuis en de kleedlokalen van Achilles Reek schoon. Elke maandagochtend is ze van de partij om de sporen van het weekend weg te werken. Het poetsjubileum is 15 oktober gevierd samen met de mensen die elke week samen met haar in de weer zijn om het sportpark weer spic en span te krijgen.

 

Loek Willems zet Tonnie namens het bestuur in het zonnetje en beschrijft een korte geschiedenis. De eerste werkzaamheden waren op 16 oktober 1978 en in die jaren heeft Tonnie diverse poetspartners gehad waaronder Nellie van de Venne, José Cobussen en Ria van Roosmalen. Op dit moment werkt Tonnie samen met Sjan Verstegen. We vinden het als Achilles bijzonder dat ze het zo lang volgehouden heeft en zijn daarvoor heel dankbaar. Vervolgens overhandigt hij een bon om te gaan uit eten en een bos bloemen. Jolanda van der Wijst geeft namens de zogeheten maandagochtendploeg een mooie plant en een kaart. Ook haar man Theo, zoon Harm en schoondochter Susan hebben een kleine attentie. Na de plichtplegingen is er nog een extra verrassing voor Tonnie: een gezamenlijke lunch in de kantine met de collega’s van de maandagochtendploeg.

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
17 jan
Zondag 20 januari start het vervolg van de competitie weer met Achilles-Reek 1 - ⁦@rksvfestilent⁩ 1 https://t.co/2cldFPV4jo
AchillesReek
14 jan
R.K.S.V. Achilles Reek - kick-off Tennis Fit & Walking Football https://t.co/9ryWoNA9im
AchillesReek
08 jan
RT @reekNL: Nieuwe sporten voor zestigplussers in Reek: Walking Football en Tennis Fit #reek https://t.co/pgSzihbzj1
AchillesReek
06 jan
R.K.S.V. Achilles Reek - Uitslag trekking nieuwjaarsloterij Achilles https://t.co/7vuEVlPLK1