Volop activiteiten bij Achilles tijdens winterstop

Deze maand gaan de oliebollen in het vet. Dat betekent dat bij Achilles Reek de ballen even in het materiaalhok blijven. Ondanks dat de winterstop voor de deur staat, blijft de voetbalclub in december en januari actief met tal van activiteiten in en rondom het clubhuis. Er wordt daarbij aan jong en oud gedacht.

 

De feestdagen beginnen op vrijdag 21 december met de Kerstbingo. De ballen rollen vanaf 20 uur. De kantine aan de Mgr. Suijsstraat vormt het decor voor deze gezellige avond. Iedereen die een gokje wil wagen, is van harte uitgenodigd om zijn of haar geluk te beproeven voor een kans op leuke prijzen

 

Digitaal toernooi

Nieuw dit jaar is het FIFA 19-toernooi. In tweetallen neem je het tegen elkaar op in deze populaire computergame. Er wordt gespeeld op een PlayStation 4. De jeugd (JO-7 tot en met JO-13) mag de middag van zaterdag 22 december aan de bak. Deelname is gratis voor hen. Er zijn leuke prijsjes te winnen. Senioren (jeugd vanaf JO-15, senioren en andere belangstellenden buiten de club) mogen een dag later op 23 december hun digitale balkunsten vertonen in de kantine. Zij betalen 7,50 euro om mee te doen. Dit inschrijfgeld vormt de prijzenpot. Op Facebookpagina van Achilles Reek is te zien wat de aanvangstijden zijn en hoe men zich kan aanmelden.

 

Wandeltocht

Tweede kerstdag, woensdag 26 december, staat de winterwandeltocht op de agenda. Het ideale moment om even een frisse neus te halen tussen de kerstmaaltijden door. Wandelaars kunnen kiezen uit twee afstanden: 7,5 of 15 kilometer. Beide afstanden voeren door de prachtige bosrijke omgeving van Reek.

Achilles zorgt tijdens de tocht goed voor de deelnemers. Onderweg zijn warme winterse gerechten en dranken te krijgen, zoals erwtensoep, hete chocomel, glühwein en Schrobbelèr. Uiteraard ontbreken de koffie en thee ook niet. Na afloop kan men lekker opwarmen in de kantine. Deelname kost 2,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meelopen. De start vindt plaats tussen 9 en 11 uur, zodat er 's middags tijd overblijft voor andere leuke dingen.

 

Kennisquiz

De Achilles Reek Kennisquiz wordt zaterdag 29 december gehouden. Teams van drie personen gaan met elkaar de strijd aan. Dit doen zij in uiteenlopende categorieën. De vragen zijn gericht op algemene kennis. Daarom is het evenement leuk voor iedereen. Titelverdedigers zijn Mark van Druten, Noud van der Venne en Gerry Kuipers van team 'Da valt niet mee'. Kunnen zij hun kampioenschap prolongeren of gaat een ander team er met de winst vandoor?

Men hoeft niet per se lid te zijn van Achilles om mee te doen en kans te maken. De quiz start om klokslag 19:30 uur. Het clubhuis is ruim van tevoren al geopend. Iedereen is van harte welkom: als deelnemer, belangstellende of supporter. Teams kunnen zich via www.achillesreek.nl inschrijven voor de quiz.

 

Snerttoernooi

Traditiegetrouw vindt de eerste zaterdag van het nieuwe jaar het snerttoernooi plaats. Iedereen is 5 januari welkom om het nieuwe jaar sportief te beginnen met een mini-competitie gespeeld door gemengde viertallen op kleine veldjes. Ook de jeugd is uitgenodigd. Voor hen is er een apart toernooi. Aanmelden in de kantine vanaf 13:30 uur. Aansluitend aan het voetballen kan van snert genoten worden. Vervolgens gaat rond 17 uur de nieuwjaarsreceptie van start.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
15 juli
Competitie-indeling Achilles-Reek dames 1 - seizoen 2019-2020 https://t.co/XAPB3lSOSN
AchillesReek
15 juli
Competitie-indeling Achilles-Reek 35+1 - seizoen 2019-2020 https://t.co/2g8NhawMoM
AchillesReek
15 juli
Competitie-indeling Achilles-Reek 3 - seizoen 2019-2020 https://t.co/1YXvv1HBjL
AchillesReek
15 juli
Competitie-indeling Achilles-Reek 2 - seizoen 2019-2020 https://t.co/6gZVw5AfwW
AchillesReek
15 juli
Competitie-indeling Achilles-Reek 1 seizoen 2019-2020: AchillesReek Reek 1, SCV'58 1, @seslangenboom 1,… https://t.co/1QB6k9Jg8g
AchillesReek
06 juli
Eenvoudig meedoen aan Tourspel? Dat kan, schrijf je digitaal in en vul je 15 kandidaten in: https://t.co/Sb64TWpWuxhttps://t.co/nWLaqwTmDK
Reek