Gezocht: Assistent scheidsrechter(s) en leider voor 1e elftal

15 mei 2019

Rik Janssen heeft aangegeven volgend seizoen te stoppen met zijn rol als leider en assistent scheidsrechter (vlagger) van het eerste elftal. Het is tot op heden nog niet gelukt om een opvolger voor Rik te vinden, vandaar dat er nu door middel van deze oproep gezocht wordt naar opvolgers en bij deze een beroep wordt gedaan op onze leden. Er wordt dus gezocht naar een leider en een assistent scheidsrechter.

Omdat het een behoorlijke belasting kan zijn om elke zondagmiddag bij wedstrijden van het eerste elftal aanwezig te moeten zijn, is het idee ontstaan om te werken met een groep mensen die bereid zijn om de 3 a 4 weken als assistent scheidsrechter en/of leider te fungeren. Op die manier is het geen wekelijkse "belasting" maar is men om de 3 a 4 weken aan de beurt.

 

Mocht je interesse hebben om als leider en/of assistent scheidsrechter betrokken te zijn bij het eerste elftal, maak dat dan kenbaar bij een bestuurslid of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
15 sept
Eindstand Achilles-Reek 1 - MOSA’14 4-0 #achmos
AchillesReek
15 sept
10 minuten na rust wordt het 4-0 #achmos
AchillesReek
15 sept
32e min. gaat Achilles rustig verder 3-0 #achmos
AchillesReek
15 sept
15e 1-0 Achilles-Reek - Mosa #achmos
AchillesReek
13 sept
R.K.S.V. Achilles Reek - Landerd TV schenkt aandacht aan de kick-off van het nieuwe seizoen https://t.co/qJHQQDNflj
Reek