Geslaagde seizoensaftrap van Achilles Reek

De jeugdafdeling van Achilles kijkt terug op een enorm geslaagde Seizoensaftrap. Onder leiding van voetbalschool FTA en de selectie van Achilles Reek is zaterdag 24 augustus hard getraind en zijn wedstrijdjes gespeeld om zich gezamenlijk te kunnen voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Hopelijk heeft iedereen zich goed vermaakt. Er zijn deze dag foto’s en opnames gemaakt. Klik hier voor een korte terugblik.

 

De Seizoensaftrap is mede mogelijk gemaakt door de Achilles Plus Club. De Achilles Plus Club steunt bijzondere zaken en activiteiten. Voor € 25,- kun je bij de Achilles Plus Club horen. Je krijgt hiervoor de vermelding op het grote bord van de club.

 

Zoals tijdens de Seizoensaftrap aangekondigd start FTA met een voetbalschool bij Achilles Reek. Vanaf vrijdagavond 20 september (om 18.30 uur) zal dit starten. Er worden 10 trainingen aangeboden waarbij aandacht wordt geschonken aan techniek, inzicht, coördinatie en snelheid. De totaalkosten voor deze trainingen en trainingskleding (trainingsjack, shirt, broekje en kousen) zijn € 137,50. Inschrijven voor de voetbalschool kan via www.footballtalentacademy.nl. Voor vragen kun je terecht bij Bert van Ommeren (06-51606120).

 

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
15 jan
RT @Kliksport1: Berghemnaren genieten bij jeugdopleiding van FC Den Bosch https://t.co/eyHJQkJMZ5
AchillesReek
14 jan
Uitslag trekking nieuwjaarsloterij https://t.co/EbUGbX8za8
AchillesReek
02 jan
Zaterdag 4 januari 13.30uur open-snerttoernooi en aansluitend om 17.00uur de Nieuwjaarsreceptie. https://t.co/dsTL5qp4AX
AchillesReek
01 jan
RT @Justloek: @bdudenveghel Als je als gemeenschap onderling iets regelt in goede samenwerking met gemeente kan je veilig en vrolijk Nieuw…
AchillesReek
25 dec
Achilles-Reek wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2020! https://t.co/RzBojlkiYl
AchillesReek
24 dec
RT @reekNL: Haal tweede kerstdag frisse neus met winterwandeltocht @AchillesReek #reek https://t.co/k3nBOTrkTn
Reek