Geslaagde seizoensaftrap van Achilles Reek

De jeugdafdeling van Achilles kijkt terug op een enorm geslaagde Seizoensaftrap. Onder leiding van voetbalschool FTA en de selectie van Achilles Reek is zaterdag 24 augustus hard getraind en zijn wedstrijdjes gespeeld om zich gezamenlijk te kunnen voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Hopelijk heeft iedereen zich goed vermaakt. Er zijn deze dag foto’s en opnames gemaakt. Klik hier voor een korte terugblik.

 

De Seizoensaftrap is mede mogelijk gemaakt door de Achilles Plus Club. De Achilles Plus Club steunt bijzondere zaken en activiteiten. Voor € 25,- kun je bij de Achilles Plus Club horen. Je krijgt hiervoor de vermelding op het grote bord van de club.

 

Zoals tijdens de Seizoensaftrap aangekondigd start FTA met een voetbalschool bij Achilles Reek. Vanaf vrijdagavond 20 september (om 18.30 uur) zal dit starten. Er worden 10 trainingen aangeboden waarbij aandacht wordt geschonken aan techniek, inzicht, coördinatie en snelheid. De totaalkosten voor deze trainingen en trainingskleding (trainingsjack, shirt, broekje en kousen) zijn € 137,50. Inschrijven voor de voetbalschool kan via www.footballtalentacademy.nl. Voor vragen kun je terecht bij Bert van Ommeren (06-51606120).

 

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
15 sept
Eindstand Achilles-Reek 1 - MOSA’14 4-0 #achmos
AchillesReek
15 sept
10 minuten na rust wordt het 4-0 #achmos
AchillesReek
15 sept
32e min. gaat Achilles rustig verder 3-0 #achmos
AchillesReek
15 sept
15e 1-0 Achilles-Reek - Mosa #achmos
AchillesReek
13 sept
R.K.S.V. Achilles Reek - Landerd TV schenkt aandacht aan de kick-off van het nieuwe seizoen https://t.co/qJHQQDNflj
Reek