Albert Heijn Christiaens uit Schaijk nieuwe sponsor van het JO15-team

4 november 2019

Albert Heijn Christiaens uit Schaijk, is de nieuwe sponsor van het JO15-team van Achilles. In het bijzijn van Huub Christiaens, de ondernemer die sinds 1993 een AH runt in Schaijk, zijn op zaterdag 2 november de nieuwe shirts gepresenteerd. Uit handen van Rob Janssen ontving Huub namens Achilles een bos bloemen als blijk van waardering voor de sponsoring van het jeugdelftal.

 

Huub Christiaens is de ondernemer die sinds 1993 een Albert Heijn-vestiging runt in Schaijk. Op donderdag 21 maart van dit jaar is een lang gekoesterde wens van Huub in vervulling gegaan en heeft hij aan het Kapelanieplein 23, de deuren geopend van hypermoderne Albert Heijn in hartje Schaijk. Met een verkoopoppervlak van maar liefst 1.285 m² veruit de grootste supermarkt in het dorp.

 

Het gaat, volgens de bezoekers, om een fijne, mooie en ruim opgezette winkel met voor de deur een grote parkeerplaats waar je makkelijk een auto kwijt kunt.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
02 juli
R.K.S.V. Achilles Reek - Spelregelwijzigingen seizoen 2020/'21 https://t.co/osOq8zy7Qh
AchillesReek
13 juni
RT @Allesportzaken: De oprichting van een beheerstichting voor de bouw van een gecombineerde sportaccommodatie in Reek is een belangrijke s…
AchillesReek
11 juni
Gezamenlijke sportaccommodatie Reek weer stap dichterbij | https://t.co/0o4ZVxQEvA https://t.co/WahFkyCu6c
AchillesReek
11 juni
Sport en Spel Reek zet flinke stap vooruit; nieuwbouw eind 2020 https://t.co/0AL1p3vhV2
AchillesReek
07 juni
Geen voetbal, wel lekker sporten? Neem een aantrekkelijk zomerabonnement bij TV Reek, voor slechts 25 euro ben jij… https://t.co/kSzGbL8Hkj
Reek