Albert Heijn Christiaens uit Schaijk nieuwe sponsor van het JO15-team

4 november 2019

Albert Heijn Christiaens uit Schaijk, is de nieuwe sponsor van het JO15-team van Achilles. In het bijzijn van Huub Christiaens, de ondernemer die sinds 1993 een AH runt in Schaijk, zijn op zaterdag 2 november de nieuwe shirts gepresenteerd. Uit handen van Rob Janssen ontving Huub namens Achilles een bos bloemen als blijk van waardering voor de sponsoring van het jeugdelftal.

 

Huub Christiaens is de ondernemer die sinds 1993 een Albert Heijn-vestiging runt in Schaijk. Op donderdag 21 maart van dit jaar is een lang gekoesterde wens van Huub in vervulling gegaan en heeft hij aan het Kapelanieplein 23, de deuren geopend van hypermoderne Albert Heijn in hartje Schaijk. Met een verkoopoppervlak van maar liefst 1.285 m² veruit de grootste supermarkt in het dorp.

 

Het gaat, volgens de bezoekers, om een fijne, mooie en ruim opgezette winkel met voor de deur een grote parkeerplaats waar je makkelijk een auto kwijt kunt.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Plus Club

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
13 feb
Zondag a.s. Speelt Achilles 1 uit bij ⁦@vvsiol⁩ 1, tenminste als “storm Dennis” het toelaat. #Sioach https://t.co/9IDemTYSm3
AchillesReek
11 feb
RT @KNVBZuid2: Het ministerie van VWS heeft een e-learning ontwikkeld voor een verantwoorde verstrekking van alcohol. Volg hier gratis de e…
AchillesReek
08 feb
Zondagwedstrijden betaald en amateurvoetbal afgelast vanwege Code Oranje | KNVB https://t.co/NIKHCJ4WXb
AchillesReek
06 feb
Zondag a.s. in Reek, Achilles 1 - ⁦@VV_Gassel⁩ 1. https://t.co/BFebyyW0DH
AchillesReek
30 jan
Zondag 2 februari gaat Achilles 1 op bezoek bij SCMH 1 in Mariaheide. #scmach https://t.co/jOfEBE4WeH
AchillesReek
26 jan
Eindstand Achilles-Reek - SES 1-3 #achses
Reek