Albert Heijn Christiaens uit Schaijk nieuwe sponsor van het JO15-team

4 november 2019

Albert Heijn Christiaens uit Schaijk, is de nieuwe sponsor van het JO15-team van Achilles. In het bijzijn van Huub Christiaens, de ondernemer die sinds 1993 een AH runt in Schaijk, zijn op zaterdag 2 november de nieuwe shirts gepresenteerd. Uit handen van Rob Janssen ontving Huub namens Achilles een bos bloemen als blijk van waardering voor de sponsoring van het jeugdelftal.

 

Huub Christiaens is de ondernemer die sinds 1993 een Albert Heijn-vestiging runt in Schaijk. Op donderdag 21 maart van dit jaar is een lang gekoesterde wens van Huub in vervulling gegaan en heeft hij aan het Kapelanieplein 23, de deuren geopend van hypermoderne Albert Heijn in hartje Schaijk. Met een verkoopoppervlak van maar liefst 1.285 m² veruit de grootste supermarkt in het dorp.

 

Het gaat, volgens de bezoekers, om een fijne, mooie en ruim opgezette winkel met voor de deur een grote parkeerplaats waar je makkelijk een auto kwijt kunt.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Hanenberg tegelhandel

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
15 jan
RT @Kliksport1: Berghemnaren genieten bij jeugdopleiding van FC Den Bosch https://t.co/eyHJQkJMZ5
AchillesReek
14 jan
Uitslag trekking nieuwjaarsloterij https://t.co/EbUGbX8za8
AchillesReek
02 jan
Zaterdag 4 januari 13.30uur open-snerttoernooi en aansluitend om 17.00uur de Nieuwjaarsreceptie. https://t.co/dsTL5qp4AX
AchillesReek
01 jan
RT @Justloek: @bdudenveghel Als je als gemeenschap onderling iets regelt in goede samenwerking met gemeente kan je veilig en vrolijk Nieuw…
AchillesReek
25 dec
Achilles-Reek wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2020! https://t.co/RzBojlkiYl
AchillesReek
24 dec
RT @reekNL: Haal tweede kerstdag frisse neus met winterwandeltocht @AchillesReek #reek https://t.co/k3nBOTrkTn
Reek