Fraaie winterwandeltocht van Achilles Reek

Haal tweede kerstdag frisse neus

De winterwandeltocht van Achilles Reek is een traditie die niet meer weg is te denken sinds het begin van deze eeuw. Het is de ideale gelegenheid om op tweede kerstdag een frisse neus te halen; even lekker naar buiten. Voor de komende editie zijn er twee compleet nieuwe routes uitgezet. Eentje van ongeveer zeven kilometer lang. De fervent wandelaar kan kiezen voor vijftien kilometer.

 

Beide tochten voeren door de prachtige natuur in Reek en omgeving. Zo gaat de route onder meer langs nieuwe stukken uit de Reekse Ommetjes en door de H. Antonius Abt, waar je de kerststallententoonstelling kunt bezichtigen. De start en finish van de twee routes zijn het clubhuis van Achilles Reek aan de Mgr. Suijsstraat 35.

Er is gekozen voor een pauzeplek tussen Herpen en Reek. Op de boerderij van Wiel Toonen kunnen de deelnemers even op adem komen. Deze fervent verzamelaar van oude landbouwwerktuigen laat deze kans niet zomaar voorbij gaan. Speciaal voor de wandelaars zorgt hij dat zijn bijzondere collectie te bewonderen is.

 

Warme traktaties

Achilles zorgt tijdens de tocht goed voor de deelnemers. Onderweg zijn winterse traktaties te verkrijgen zoals warme chocomel, glühwein en Schrobbelèr. Uiteraard ontbreken de koffie en thee ook niet. Na afloop kan men zich lekker opwarmen in de kantine en genieten van erwtensoep met roggebrood of een lekker drankje.

Deelname aan de winterwandeltocht kost 2,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meelopen. Starten kan tussen 9 en 11 uur, zodat er 's middags nog tijd overblijft voor andere leuke dingen.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
21 mrt
RT @MarnixBakermans: Omdat het zo ongelofelijk belangrijk is! Herhaald bericht Houd afstand!!! We krijgen bericht dat kinderen over hekken…
AchillesReek
13 mrt
Achilles-Reek volgt het advies van de KNVB, geen trainingen, oefenwedstrijden en bijeenkomsten tot en met 31 maart https://t.co/JZ186Elw87
AchillesReek
13 mrt
Ook geen trainingen, oefenwedstrijden en bijeenkomsten t/m 31 maart bij Achilles. https://t.co/JZ186Elw87
AchillesReek
12 mrt
Tot en met 31 maart geen voetbal in Nederland | KNVB https://t.co/98SbQvjTDi
AchillesReek
12 mrt
Drie weekeinden geen amateurvoetbal in Nederland door coronavirus https://t.co/dkGxfP8wQv
AchillesReek
11 mrt
Achilles schort al haar activiteiten op tot na 16 maart, zie website voor volledig bericht: https://t.co/dNAO2KEggj
Reek