Fraaie winterwandeltocht van Achilles Reek

Haal tweede kerstdag frisse neus

De winterwandeltocht van Achilles Reek is een traditie die niet meer weg is te denken sinds het begin van deze eeuw. Het is de ideale gelegenheid om op tweede kerstdag een frisse neus te halen; even lekker naar buiten. Voor de komende editie zijn er twee compleet nieuwe routes uitgezet. Eentje van ongeveer zeven kilometer lang. De fervent wandelaar kan kiezen voor vijftien kilometer.

 

Beide tochten voeren door de prachtige natuur in Reek en omgeving. Zo gaat de route onder meer langs nieuwe stukken uit de Reekse Ommetjes en door de H. Antonius Abt, waar je de kerststallententoonstelling kunt bezichtigen. De start en finish van de twee routes zijn het clubhuis van Achilles Reek aan de Mgr. Suijsstraat 35.

Er is gekozen voor een pauzeplek tussen Herpen en Reek. Op de boerderij van Wiel Toonen kunnen de deelnemers even op adem komen. Deze fervent verzamelaar van oude landbouwwerktuigen laat deze kans niet zomaar voorbij gaan. Speciaal voor de wandelaars zorgt hij dat zijn bijzondere collectie te bewonderen is.

 

Warme traktaties

Achilles zorgt tijdens de tocht goed voor de deelnemers. Onderweg zijn winterse traktaties te verkrijgen zoals warme chocomel, glühwein en Schrobbelèr. Uiteraard ontbreken de koffie en thee ook niet. Na afloop kan men zich lekker opwarmen in de kantine en genieten van erwtensoep met roggebrood of een lekker drankje.

Deelname aan de winterwandeltocht kost 2,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meelopen. Starten kan tussen 9 en 11 uur, zodat er 's middags nog tijd overblijft voor andere leuke dingen.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Plus Club

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
13 feb
Zondag a.s. Speelt Achilles 1 uit bij ⁦@vvsiol⁩ 1, tenminste als “storm Dennis” het toelaat. #Sioach https://t.co/9IDemTYSm3
AchillesReek
11 feb
RT @KNVBZuid2: Het ministerie van VWS heeft een e-learning ontwikkeld voor een verantwoorde verstrekking van alcohol. Volg hier gratis de e…
AchillesReek
08 feb
Zondagwedstrijden betaald en amateurvoetbal afgelast vanwege Code Oranje | KNVB https://t.co/NIKHCJ4WXb
AchillesReek
06 feb
Zondag a.s. in Reek, Achilles 1 - ⁦@VV_Gassel⁩ 1. https://t.co/BFebyyW0DH
AchillesReek
30 jan
Zondag 2 februari gaat Achilles 1 op bezoek bij SCMH 1 in Mariaheide. #scmach https://t.co/jOfEBE4WeH
AchillesReek
26 jan
Eindstand Achilles-Reek - SES 1-3 #achses
Reek