Fraaie winterwandeltocht van Achilles Reek

Haal tweede kerstdag frisse neus

De winterwandeltocht van Achilles Reek is een traditie die niet meer weg is te denken sinds het begin van deze eeuw. Het is de ideale gelegenheid om op tweede kerstdag een frisse neus te halen; even lekker naar buiten. Voor de komende editie zijn er twee compleet nieuwe routes uitgezet. Eentje van ongeveer zeven kilometer lang. De fervent wandelaar kan kiezen voor vijftien kilometer.

 

Beide tochten voeren door de prachtige natuur in Reek en omgeving. Zo gaat de route onder meer langs nieuwe stukken uit de Reekse Ommetjes en door de H. Antonius Abt, waar je de kerststallententoonstelling kunt bezichtigen. De start en finish van de twee routes zijn het clubhuis van Achilles Reek aan de Mgr. Suijsstraat 35.

Er is gekozen voor een pauzeplek tussen Herpen en Reek. Op de boerderij van Wiel Toonen kunnen de deelnemers even op adem komen. Deze fervent verzamelaar van oude landbouwwerktuigen laat deze kans niet zomaar voorbij gaan. Speciaal voor de wandelaars zorgt hij dat zijn bijzondere collectie te bewonderen is.

 

Warme traktaties

Achilles zorgt tijdens de tocht goed voor de deelnemers. Onderweg zijn winterse traktaties te verkrijgen zoals warme chocomel, glühwein en Schrobbelèr. Uiteraard ontbreken de koffie en thee ook niet. Na afloop kan men zich lekker opwarmen in de kantine en genieten van erwtensoep met roggebrood of een lekker drankje.

Deelname aan de winterwandeltocht kost 2,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meelopen. Starten kan tussen 9 en 11 uur, zodat er 's middags nog tijd overblijft voor andere leuke dingen.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
15 jan
RT @Kliksport1: Berghemnaren genieten bij jeugdopleiding van FC Den Bosch https://t.co/eyHJQkJMZ5
AchillesReek
14 jan
Uitslag trekking nieuwjaarsloterij https://t.co/EbUGbX8za8
AchillesReek
02 jan
Zaterdag 4 januari 13.30uur open-snerttoernooi en aansluitend om 17.00uur de Nieuwjaarsreceptie. https://t.co/dsTL5qp4AX
AchillesReek
01 jan
RT @Justloek: @bdudenveghel Als je als gemeenschap onderling iets regelt in goede samenwerking met gemeente kan je veilig en vrolijk Nieuw…
AchillesReek
25 dec
Achilles-Reek wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2020! https://t.co/RzBojlkiYl
AchillesReek
24 dec
RT @reekNL: Haal tweede kerstdag frisse neus met winterwandeltocht @AchillesReek #reek https://t.co/k3nBOTrkTn
Reek