Fraaie winterwandeltocht van Achilles Reek

Haal tweede kerstdag frisse neus

De winterwandeltocht van Achilles Reek is een traditie die niet meer weg is te denken sinds het begin van deze eeuw. Het is de ideale gelegenheid om op tweede kerstdag een frisse neus te halen; even lekker naar buiten. Voor de komende editie zijn er twee compleet nieuwe routes uitgezet. Eentje van ongeveer zeven kilometer lang. De fervent wandelaar kan kiezen voor vijftien kilometer.

 

Beide tochten voeren door de prachtige natuur in Reek en omgeving. Zo gaat de route onder meer langs nieuwe stukken uit de Reekse Ommetjes en door de H. Antonius Abt, waar je de kerststallententoonstelling kunt bezichtigen. De start en finish van de twee routes zijn het clubhuis van Achilles Reek aan de Mgr. Suijsstraat 35.

Er is gekozen voor een pauzeplek tussen Herpen en Reek. Op de boerderij van Wiel Toonen kunnen de deelnemers even op adem komen. Deze fervent verzamelaar van oude landbouwwerktuigen laat deze kans niet zomaar voorbij gaan. Speciaal voor de wandelaars zorgt hij dat zijn bijzondere collectie te bewonderen is.

 

Warme traktaties

Achilles zorgt tijdens de tocht goed voor de deelnemers. Onderweg zijn winterse traktaties te verkrijgen zoals warme chocomel, glühwein en Schrobbelèr. Uiteraard ontbreken de koffie en thee ook niet. Na afloop kan men zich lekker opwarmen in de kantine en genieten van erwtensoep met roggebrood of een lekker drankje.

Deelname aan de winterwandeltocht kost 2,50 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meelopen. Starten kan tussen 9 en 11 uur, zodat er 's middags nog tijd overblijft voor andere leuke dingen.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
13 juli
RT @073voetbal: De stap in iets onbekends, die Lenard Weber waagde toen hij bij @AchillesReek aan de slag ging, bevalt hem heel goed. "We w…
AchillesReek
10 juli
Competitieindeling seizoen 2020-2021 - 4e klasse H Achilles Reek Cito SES SIOL SCMH Juliana Mill Ulysses Festilent… https://t.co/w0UJAF7gas
AchillesReek
02 juli
R.K.S.V. Achilles Reek - Spelregelwijzigingen seizoen 2020/'21 https://t.co/osOq8zy7Qh
AchillesReek
13 juni
RT @Allesportzaken: De oprichting van een beheerstichting voor de bouw van een gecombineerde sportaccommodatie in Reek is een belangrijke s…
AchillesReek
11 juni
Gezamenlijke sportaccommodatie Reek weer stap dichterbij | https://t.co/0o4ZVxQEvA https://t.co/WahFkyCu6c
Reek