Vrijdag 10 april is op 88 jarige leeftijd overleden erelid Albert Linders

11 april 2020

Afgelopen vrijdag is op 88 jarige leeftijd Albert Linders overleden. Na vorige week een herseninfarct te hebben gehad, kwamen daar andere complicaties bij die hem fataal zijn geworden.

 

Albert is in maart 1943 lid geworden van Achilles. Hij was met 77 jaar lidmaatschap het langstlevende lid van de vereniging.

 

Albert  heeft zich jaren ingezet voor Achilles Reek.  Na zijn tijd bij de junioren, met als hoogtepunt het kampioenschap met de A-junioren,  speelde hij vanaf zijn zestiende vijftien jaar in het 1e elftal. Door meniscusproblemen moest hij stoppen met voetballen.

 

Vervolgens is Albert twintig jaar actief geweest als bestuurslid waarvan twaalf jaar als penningmeester. In 1983 is Albert gestopt als penningmeester. Bij zijn afscheid op 21 november 1983 is hij benoemd tot erelid.

 

Na zijn actieve periode binnen de vereniging bezocht Albert, tot een chronische spierziekte hem dat verhinderde, regelmatig de wedstrijden van het 1e elftal. Dit meestal samen met zijn maat Adje Zonnenberg.

 

Met het overlijden van Albert verliest Achilles iemand  die niet alleen door zijn inzet  maar zeker ook als mens veel heeft betekend voor de vereniging.

 

Wij wensen de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en overige familieleden van Albert veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Erehaag

Komende vrijdag , 17 april 2020, zal de crematie van Albert plaatsvinden. Door de corona maatregelen zullen hierbij een zeer beperkt aantal mensen aanwezig kunnen zijn. Om toch zo veel mogelijk mensen de mogelijk te bieden om Albert  de laatste eer te kunnen bewijzen zal de rouwstoet op die vrijdag om omstreeks  10:30 uur door de Mgr. Borretstraat in Reek rijden.  Er zal dan een erehaag gevormd worden met de vrachtauto’s van ITC, het familiebedrijf waarbij hij tot het laatst aan toe betrokken is geweest.  Belangstellenden zijn van harte welkom om zich bij de erehaag aan te sluiten. Dit alles uiteraard met de inachtneming van de corona voorschriften.

 

Albert is opgebaard in het mortuarium in Reek. Mochten er mensen zijn die willen gaan kijken, dan graag contact opnemen met Anita van Schaick:  06-50264858.

 

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
13 juli
RT @073voetbal: De stap in iets onbekends, die Lenard Weber waagde toen hij bij @AchillesReek aan de slag ging, bevalt hem heel goed. "We w…
AchillesReek
10 juli
Competitieindeling seizoen 2020-2021 - 4e klasse H Achilles Reek Cito SES SIOL SCMH Juliana Mill Ulysses Festilent… https://t.co/w0UJAF7gas
AchillesReek
02 juli
R.K.S.V. Achilles Reek - Spelregelwijzigingen seizoen 2020/'21 https://t.co/osOq8zy7Qh
AchillesReek
13 juni
RT @Allesportzaken: De oprichting van een beheerstichting voor de bouw van een gecombineerde sportaccommodatie in Reek is een belangrijke s…
AchillesReek
11 juni
Gezamenlijke sportaccommodatie Reek weer stap dichterbij | https://t.co/0o4ZVxQEvA https://t.co/WahFkyCu6c
Reek