Vrijdag 17 april is op 77 jarige leeftijd overleden het zeer gewaardeerde lid Cor Bloemers

22 april 2020

Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat Cor Bloemers is overleden. We wisten dat het niet goed ging met zijn gezondheid maar hier werden we stil van. We kunnen hem eigenlijk nog lang niet missen. Cor was maar liefst 65 jaar lid van Achilles.

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari is Cor daarvoor nog gehuldigd. Cor was een echte Achillesman. Hij heeft veel functies vervuld binnen onze vereniging. Eigenlijk te veel om op te noemen. Zo was hij jeugdleider, grensrechter van het eerste elftal, scheidsrechter en leider van het eerste en het tweede elftal. Hij was oprichter van wat nu de Achilles Plus Club heet en heeft vele uren besteed aan de bouw en verbouw van de kantine en kleedlokalen. Cor is zich altijd blijven inzetten voor Achilles, ondanks de beperkingen waarmee hij te kampen kreeg. Dat wat hij kon, deed hij. De laatste jaren stond hij bij thuiswedstrijden aan de kassa en maakte hij onderdeel uit van maandagochtendploeg.

 

Cor was bijna dagelijks bij Achilles. Doordeweeks maakt hij zijn rondje om de mollen van de velden te jagen en om achtergebleven trainingsballen op te pikken. Vaak kaartte hij op donderdag in de kantine. In het weekend bezocht hij op zaterdag de wedstrijden van de jeugd en zondag die van de senioren. Hij was een trouwe supporter van het eerste elftal, hij sloeg geen wedstrijd over. Na afloop zat hij dan op zijn eigen barkruk in zijn vertrouwde plekje in de kantine te genieten van een pilsje en gezelligheid. Het zal lastig zijn om naar dat hoekje te kijken zonder aan Cor te denken. 

 

Cor had een blauw-wit hart en was erg begaan met de club. Hij kon kritisch zijn maar altijd op een positieve manier en met waardering en respect voor ieders inzet voor de vereniging. We gaan hem enorm missen. We wensen Ans, de kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte.  

 

A.s. zaterdag komt Cor afscheid nemen van Achilles. Hij zal dan vanaf zijn woning in de Hogeweg om 12.15 uur naar ons sportpark komen en een rondje rijden op het hoofdveld. De leden van Achilles kunnen Cor daar dan, door middel van een erehaag, een laatste groet brengen. We vragen iedereen daarbij de huidige maatregelen in acht te nemen. Dat betekent dat we anderhalve meter afstand van elkaar houden, ook bij het komen en verlaten van het sportpark. Wij vragen daarom om tijdig aanwezig te zijn, niet met de auto te komen en achter de afrastering te gaan staan.

 

Rouwkaart

 

  

 

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
19 jan
SORS adviesgroep ontwerpt 'Sport en Spel Reek' https://t.co/jFxhbp5rkr
AchillesReek
02 jan
Digitale nieuwjaarsreceptie Achilles-Reek! https://t.co/5D0aAJSHKQ
AchillesReek
01 jan
De beste wensen voor 2021! https://t.co/BcuPuCrIFV
AchillesReek
06 nov
Rabo ClubSupport. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Ook wij deden dit jaar mee aan #RaboClubSupport! Met… https://t.co/qgKOHt1MWl
AchillesReek
04 nov
Nieuwe sponsor voor AchillesReek JO13: A. Toonen Handel en Transport https://t.co/HduzNl2fnl
AchillesReek
11 okt
85e scoort Roy de Haas de aansluitingstreffer treffer 1-2 #achjul
Reek