Zondag 27 december is op 74 jarige leeftijd overleden het gewaardeerde lid Jo Veld

30 december 2020

Afgelopen maandag bereikte ons het droevige bericht dat Jo Veld is overleden. Hoewel we wisten dat het niet goed ging met de gezondheid van Jo, schrokken we er van. Met Jo verliezen we een markant lid. Jo heeft als voetballer in veel elftallen gespeeld. De laatste jaren verkocht hij op zijn eigen typische manier de lootjes bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. Je kwam niet snel langs Jo zonder lootjes te kopen. 

 

Jo was een fanatieke supporter van het eerste elftal. Hij sloeg vrijwel geen wedstrijd over. Daarna was Jo als stamgast te vinden in de kantine. Hij genoot daar van de gezelligheid en het pilsje. Zonder Jo wordt het nog stiller aan de bar in de kantine. Jo hield van een feestje. Als er bij Achilles wat te vieren viel, was Jo erbij. Hij was dan nadrukkelijk en met een grote lach op zijn gezicht aanwezig. Ondanks alle tegenslagen in zijn leven, kwam die lach gelukkig weer snel terug op zijn gezicht. We gaan Jo ontzettend missen. We wensen Jeroen en Josje, Sander en Ferres en de kleinkinderen veel sterkte.

 

A.s. maandag komt Jo afscheid nemen van Achilles. In de rouwkaart is daarover meer informatie te vinden. We vragen iedereen uitdrukkelijk om de huidige maatregelen in acht te nemen. Dat betekent dat we anderhalve meter afstand van elkaar houden, ook bij het komen en verlaten van het sportpark. Verder vragen we om op tijd aanwezig te zijn, niet met de auto te komen en achter de afrastering te gaan staan.

 

 

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
31 mei
R.K.S.V. Achilles Reek - Voetbalvereniging r.k.s.v. Achilles Reek zoekt voor het seizoen 2021-2022 een enthousiaste… https://t.co/y00BFuui0d
AchillesReek
01 mei
@hbvbeers Proficiat, maar wat beschouwen jullie als regio?
AchillesReek
23 feb
R.K.S.V. Achilles Reek - Achilles Reek en hoofdtrainer Lenard Weber gaan het 4e seizoen in met elkaar https://t.co/BPVcEg3ASZ
AchillesReek
19 jan
SORS adviesgroep ontwerpt 'Sport en Spel Reek' https://t.co/jFxhbp5rkr
AchillesReek
02 jan
Digitale nieuwjaarsreceptie Achilles-Reek! https://t.co/5D0aAJSHKQ
AchillesReek
01 jan
De beste wensen voor 2021! https://t.co/BcuPuCrIFV
Reek