Achilles Reek Tourspel | Neem met eigen team deel aan de Tour de France

Stoelriemen vast, van nu tot ergens in augustus. Oranje op het EK voetbal, een mogelijke recordoogst voor Nederland op de Olympische Spelen, Max Verstappen die strijdt voor de wereldtitel. We hebben er een jaar langer op moeten wachten, maar een zinderende sportzomer is begonnen. Bij deze sportzomer hoort uiteraard ook de 108e editie van de de Tour de France die 26 juni van start gaat in Brest, Bretagne Frankrijk.

 

Opvallend in deze 108e editie is het relatief grote aantal tijdritkilometers, de vele Pyreneeënritten en de dubbele bestijging van de Ventoux in rit 11. Ook mooi: de eerste twee etappes hebben een punchy finale. Da’s interessant voor Van Aert én Van der Poel!  Als toeschouwer maak je het volgen van de Franse wielerronde net iets levendiger met het inmiddels al jaren populaire Tourspel van Achilles Reek.

 

Meedoen is eenvoudig

 

Je krijgt de kans de Tour de France als ploegleider mee te beleven en de echte spanning te ondergaan. Je kiest vijftien verschillende renners waarvan je denkt dat deze goed zullen presteren. Je spreidt je kansen met een goede mix van sprinters, klimmers en klassementsrenners. Met de gekozen renners zijn in elke etappe punten te verdienen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, staat uitgelegd in de spelregels. Degene die na de laatste etappe van de Tour de France de meeste punten heeft, wint een mooi geldbedrag. Ook zijn er elke wedstrijddag dagprijzen te winnen.

 

De renners van je keuze vul je in op het deelnameformulier dat enkele weken voor aanvang van de Tour de France online te vinden is op www.achillestourspel.nl. Een gedrukt exemplaar kun je halen bij Bento schoenen & sportshop. Het deelnamebedrag per inschrijving is 7,50 euro. Je kunt net zo vaak meespelen als je wil. Ook kun je als ploeg meedoen door vier formulieren te koppelen. Leuk voor vrienden, familie of collega’s

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
01 dec
R.K.S.V. Achilles Reek - Voetbalvereniging r.k.s.v. Achilles Reek zoekt voor het seizoen 2022-2023 een enthousiaste… https://t.co/aBJVsLXVnZ
AchillesReek
28 nov
De nummer 7 van Vorstenbosch maakt zijn 5e goal, 0-5 #achvor
AchillesReek
28 nov
Achilles probeert nog iets terug te doen, maar helaas Vorstenbosch scoort 0-4 #achvor
AchillesReek
28 nov
0-3 ongelukkig balverlies en snelle aanval Vorstenbosch #achvor
AchillesReek
28 nov
Achilles wordt wederom snel verrast, snelle aanval meteen na rust, wordt 0-2 #achvor
AchillesReek
28 nov
1e min. Komt Achilles al op achterstand door een penalty. Volg de wedstrijd live op https://t.co/kYpkJZyN4M. #achvor
Reek