Jordy van Boxtel nieuwe hoofdtrainer Achilles Reek

REEK - Komend seizoen gaat Jordy van Boxtel (45) aan de slag als hoofdtrainer bij Achilles Reek. De voormalige speler van UDI’19 Beter Bed was actief in de hoofdklasse en verruilde zijn voetbalcarrière voor het trainerschap. Na diverse teams bij Udi’19 en Prinses Irene werd VOW Zijtaart zijn eerste club als hoofdtrainer, alwaar hij zes seizoenen aan het hoofd stond. Op het moment is hij hoofdtrainer bij sv TOP zaterdag 1 en JO12-1. Daarnaast verzorgt Jordy techniektrainingen en clinics voor de jeugd van diverse voetbalverenigingen met zijn JVB voetbalschool.

 

Voor van Boxtel is Achilles Reek een ideale club om weer terug te keren naar het zondag amateurvoetbal. “Achilles Reek is een hechte club en ik voel mezelf het meest op mijn plaats in een dorpsclub. Het eerste team bezet op dit moment een knappe vierde plek in vierde klasse H. De huidige samenstelling van de selectie en de aankomende jeugd bieden voldoende mogelijkheden om de komende jaren op verder te bouwen en bv een periode titel weten te bemachtigen.”

 

Bestuurslid Loek Willems vervolgt: ”We zien in Jordy van Boxtel een uitstekende kandidaat die uitdaging aan de huidige groep kan bieden en ook voor een goede aansluiting van de jeugdteams kan zorgen. We kijken uit naar een langdurige samenwerking.“

 

Jordy van Boxtel (l) en voorzitter Titus Engbers (r) bij ondertekening van het contract.

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles-vrienden

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
15 mei
Mathijs vd Steen trekt de stand weer gelijk 2-2 #achses
AchillesReek
15 mei
SES scoort weer met het hoofd uit een stilstaande situatie 1-2 #achses
AchillesReek
15 mei
65e min komt SES terug 1-1 #achses
AchillesReek
15 mei
10 minuten na rust komt Achilles op voorsprong na een goede voorzet van Roy, kopt Mathijs de bal binnen. 1-0 #achses
AchillesReek
12 mei
Punt was verdiend geweest. Volop strijd. Helaas 1-0 gebleven
Reek