2e kerstdag | Winterwandeltocht

De winterwandeltocht van Achilles is een traditie die niet meer is weg te denken. Voor de komende editie zijn weer twee routes uitgezet. De kortste route is 7,5 kilometer lang. De afstand van de tweede route bedraagt 15 kilometer. De beide afstanden voeren door de prachtige bosrijke omgeving van Reek. De start en finish van de twee routes is het clubhuis van Achilles aan de Mgr Suijsstraat 35 in Reek.

Achilles zorgt tijdens de tocht goed voor de deelnemers. Onderweg zijn warme winterse gerechten en dranken te verkrijgen zoals erwtensoep, warme chocomel, glühwein en Schrobelér. Uiteraard ontbreken de koffie en thee ook niet. Na afloop kan men zich lekker opwarmen in het clubhuis van Achilles.

Deelname aan de winterwandeltocht kost € 2,50 per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meelopen. Deelnemers kunnen starten tussen 9:00 en 11:00 uur zodat er ’s middags nog tijd overblijft voor andere leuken. Voor nadere informatie kan een e-mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Reek